Vakmanschap in renovatie

Heeft u een woning waar u enkele onderdelen van wil aanpassen? Dan is het renoveren van uw woning een goed idee. Galfes heeft zich gespecialiseerd in verschillende renovaties. Wij kunnen zowel grote als kleine renovaties uitvoeren. Daardoor kunt u altijd bij ons terecht voor een bepaald project.

Welke mogelijkheden bieden wij voor het renoveren van uw woning?

Galfes biedt diverse renovaties aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen zowel nieuwe als oude huizen renoveren. U kunt ervoor kiezen om één onderdeel te renoveren, maar wij kunnen ook meerdere onderdelen tegelijkertijd renoveren. Enkele voorbeelden van grote renovaties die wij uitvoeren zijn het vervangen van het dak, het vernieuwen van de keuken of het isoleren van de gevel. Tevens kunt u bij ons terecht voor het laten vervangen van een deur of voor het veranderen van de raamkozijnen. Afhankelijk van de renovatie zal deze enkele dagen, weken of maanden in beslag nemen. Wij kunnen vooraf een inschatting maken van de tijd die wij nodig hebben. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent als de renovatie klaar is. Voordat we aan de slag gaan bespreken we dan ook uitgebreid wat het gewenste resultaat is. Daarnaast hebben wij enkel ervaren vakmensen in dienst. Zij weten precies hoe ze elke renovatie aan moeten pakken. Aangezien elke renovatie anders is stellen we voor elke opdracht een offerte op. Zo weet u van tevoren precies van het renoveren van uw woning gaat kosten.

Contact opnemen voor het renoveren uw een woning

Wij stellen graag een offerte op voor het renoveren van uw woning. U hoeft alleen maar het contactformulier in te vullen. Uiterlijk de volgende werkdag nemen we contact met u op. Het is ook mogelijk om even te bellen. U kunt dan meteen vragen stellen over de gewenste renovatie.