De vraag 'Is renoveren duur?' is eigenlijk niet te beantwoorden. Wat voor de een veel geld is, is voor de ander niet het geval. De ene aannemer rekent voor hetzelfde werk minder dan de andere aannemer. Het is niet eenduidig te beantwoorden. Renoveren brengt altijd kosten met zich mee. Maar heet hangt af wat het doel is van renovatie. En of dit doel opweegt tegen de kosten. Is het om budgettaire redenen niet mogelijk om bijvoorbeeld een huis te kopen, dan kan renoveren van uw huidige woning de beste oplossing zijn omdat het goedkoper is. 

renovatie woning - Galfes Bouwbedrijf

Doel renovatie heeft invloed op kosten

Het doel van de renovatie is dus belangrijk om te bepalen of het opweegt tegen de kosten. beschikt u over een groot, oud pand en u wilt dat pand een andere bestemming geven door het in verschillende appartementen op te splitsen. In plaats van één groot pand bent u plotseling eigenaar van verschillende appartementen. U besluit deze appartementen te verkopen. In dat geval is het lucratief om de renovatiewerken door een gerenommeerd bedrijf uit te laten voeren. Galfes Bouwbedrijf wordt niet voor niets bij talloze renovatieprojecten ingeschakeld. Waarom vraagt u? Dat komt door drie factoren:

  1. Vakmanschap van A tot Z
  2. Jarenlange ervaring met renovaties
  3. Transparantie tijdens het hele renovatieproces

Deze combinatie maakt Galfes Bouwbedrijf tot een uitstekende renovatiepartner. Onze vakmannen verstaan de kunst van het renoveren. In de loop der jaren hebben we al vele, vele projecten gerenoveerd en tot tevredenheid van onze relaties opgeleverd. En dat komt voor een belangrijk deel doordat we gedurende het hele renovatieproces - van idee tot en met oplevering - volledig transparant zijn. U wordt daardoor niet geconfronteerd met onaangename verrassingen achteraf of met meerkosten, waar u niet op heeft gerekend. Daar schiet u niets mee op, integendeel. Uw renovatieproject is het allerbelangrijkste. En dat is het voor Galfes Bouwbedrijf ook zolang we erbij betrokken zijn. U moet op ons kunnen rekenen.

Investering renovatie

Natuurlijk kunt u uw renovatiewerk zo duur maken als u zelf wenst. Wij zijn er voor u om ervoor te zorgen dat uw investering het dubbel en dwars waard is. Laat u adviseren door de specialisten van Galfes Bouwbedrijf. Vrijblijvend natuurlijk. We zetten uw wensen betreffende de renovatie op een rijtje, we nemen met u alles door, zodat onze uiteindelijke offerte geen onduidelijkheden voor u bevat. We adviseren u over de beste oplossing voor uw renovatie van uw woning, welke materialen u het best kunt gebruiken of juist welke niet. We laten u zien wat het rendement is van een betere isolatie van uw woning, mocht dat wenselijk zijn en we kunnen u zelfs een richting aangeven wat het financiële rendement is van uw renovatie als u besluit een pand op te splitsen in verschillende appartementen bijvoorbeeld.