Vakmanschap in renovatie

Zoekt u een bouwbedrijf dat de renovatie van een woning kan realiseren? Galfes is een bouwbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van diverse renovaties. Of u nu uw dak wilt laten vervangen of als u nieuwe aluminium of pvc ramen wilt hebben, Galfes staat voor u klaar om de renovatie van een woning uit te laten voeren. Bij ons bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een geweldig resultaat.

Wat zijn de redenen om een renovatie van een woning uit te laten voeren?

U kunt om meerdere redenen een renovatie van een woning uit laten voeren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een oude woning heeft gekocht of dat u in een oude woning woont. De kans is groot dat uw woning dan enkele gebreken bevat. Enkele voorbeelden daarvan zijn kozijnen met houtrot, een dak dat lekt of een slechte isolatie. U kunt met een renovatie deze onderdelen laten vervangen. De problemen worden dan meteen verholpen en uw woning ziet er gelijk een stuk mooier uit. Een andere reden om een renovatie van een woning uit te laten voeren is dat uw woning niet bij uw smaak past. U kunt bijvoorbeeld de huidige voordeur laten vervangen door een voordeur die bij uw smaak aansluit. Het is ook mogelijk om de gevel te veranderen. Zo kunt u een bestaande woning helemaal aanpassen naar uw eigen smaak en voorkeuren.

De mogelijkheden die een renovatie van een woning biedt

Galfes biedt diverse mogelijkheden voor de renovatie van een woning aan. Wij kunnen zowel de buitenkant als de binnenkant van de woning aanpassen. Enkele voorbeelden van renovaties die gericht zijn op de buitenkant, zijn het vernieuwen van de gevel, het vervangen van de voordeur, het vervangen van het dak of het vervangen van de kozijnen. Bij renovaties aan de binnenkant kunt u denken aan het vervangen van de keuken, het vernieuwen van de badkamer en het bijwerken van de binnenmuren. Kortom, vrijwel elk onderdeel van het huis kan door ons gerenoveerd worden. Wilt u uw ramen en deuren laten vervangen? Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van ramen en deuren van aluminium of PVC. De deuren en ramen zijn gemaakt van sterke en duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat u er jarenlang plezier van heeft. Tevens zorgen de deuren en de ramen voor een goede isolatie. U heeft keuze uit diverse stijlen en kleuren, waardoor u altijd ramen en deuren kunt vinden die bij uw smaak passen. De kozijnen en deuren worden volledig op maat gemaakt. Er komt een specialist langs om alle maten op te nemen zodat de kozijnen en deuren zo snel mogelijk geleverd en geplaatst kunnen worden. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over de renovatie van een woning. Onze medewerkers zijn dan ook echte vakmensen. Zij weten precies hoe ze elke renovatie snel en nauwkeurig kunnen uitvoeren.

Hoe kunt u een renovatie van een woning aanvragen?

Het aanvragen van een renovatie van een woning is erg eenvoudig. Neem gerust even contact met ons op te nemen door te bellen of te mailen. Op onze website staat ook een contactformulier dat u in kunt vullen. Wij zullen u uiterlijk de volgende werkdag contacteren als u dit formulier ingevuld heeft. Op basis van de renovatie die u wil laten uitvoeren stellen we een vrijblijvende offerte op. U heeft dan meteen een helder beeld van de kosten. Mocht u akkoord gaan met de prijs dan kunnen we een afspraak plannen om de renovatie te bespreken. Heeft u vragen over de renovatie van een woning of wilt u advies hebben? Ook dan mag u natuurlijk contact met ons opnemen.