Vakmanschap in renovatie

Het is erg belangrijk dat u zich prettig voelt in uw eigen woning. Mochten er onderdelen zijn die u wilt vervangen of aanpassen, dan staat Galfes voor u klaar om een renovatie in regio Antwerpen uit te voeren. Enkele voorbeelden van renovaties zijn het vervangen van deuren en het laten plaatsen van isolatiemateriaal. Welke renovatie u ook wenst, bij Galfes kunt u altijd terecht.

Hoe kunnen wij u helpen met de renovatie van een woning in Antwerpen?

Het maakt niet uit of u een oud huis of een nieuw huis heeft, aangezien onze ervaren vakmensen de juiste kennis en vaardigheden hebben om elk huis te renoveren. U kunt zelf bepalen wat u wilt laten vervangen of aan wilt laten passen. Wij kunnen bijvoorbeeld enkel de keuken vervangen, maar het is ook mogelijk om het vervangen van de kozijnen te combineren met het vernieuwen van het dak. Andere diensten die wij bieden zijn het aanpassen van de gevel en het vernieuwen van de badkamer. Hoeveel tijd een renovatie in Antwerpen in beslag neemt ligt aan de omvang van de opdracht. Wij kunnen binnen een dag een aantal deuren vervangen, maar grote klussen kunnen enkele weken in beslag nemen. De renovaties worden volledig afgestemd op uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen welke ramen of deuren u wil hebben. Zo weet u zeker dat u tevreden bent over het resultaat. Bent u benieuwd of wij een bepaalde renovatie in Antwerpen kunnen realiseren? U mag ons gerust bellen om uw plannen aan ons voor te leggen.

De renovatie van een woning in Antwerpen aanvragen

U wilt waarschijnlijk eerst weten wat de renovatie van een woning in Antwerpen gaat kosten. Als u het contactformulier op onze website invult, nemen wij uiterlijk de volgende werkdag contact op met u om de kosten te bespreken. Voor vragen mag u altijd bellen.