Nieuwbouw is altijd uitdagend. In de eerste plaats voor u, maar zeker ook voor Galfes Bouwbedrijf. We zijn gevestigd in Wilrijk, maar onze nieuwbouw en renovatie projecten bevinden zich in de hele regio Antwerpen en verder! Wat uw afwegingen ook zijn om een geheel nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand te bouwen, zoek in elk geval een bouwpartner uit, die met echte vakmensen werkt en duidelijk met u communiceert. U wilt immers dat uw nieuwbouwproject slaagt en dat het bouwproces zo goed mogelijk verloopt. Galfes Bouwbedrijf ondersteunt u tijdens alles fases tijdens de nieuwbouw. Dat betekent dat we desgewenst ook met de architect aan tafel zitten om te kijken welke concrete bouwoplossing het beste bij het ontwerp past. Nieuwbouw woning - Galfes Bouwbedrijf

Ervaren bouwbedrijf

Als ervaren bouwbedrijf weet Galfes hoe een nieuwbouwproject moet worden aangepakt. En welke communicatie daarbij hoort. Want wilt u een nieuw huis bouwen, dan doet u dat niet zomaar op een zondagnamiddag. U heeft erover nagedacht, u heeft er in geïnvesteerd, uitgebreid in uw gezin besproken, met de architect wellicht en met vrienden. Galfes Bouwbedrijf beseft dat uw nieuwbouwproject belangrijk is voor u. Daarom zullen wij met de grootst mogelijk zorg en aandacht uw nieuwbouw uitvoeren, zodat u straks tevreden kunt constateren dat uw nieuwbouwplannen volledig zijn uitgekomen.

Adviseren tijdens nieuwbouwproces

Want dat is waar we ons voor inzetten. Uw plannen verwezenlijken, waarbij wij niet alleen de rol van bouwpartij op ons nemen, maar u ook zullen adviseren als in bepaalde gevallen een andere oplossing beter is voor uw nieuwbouwproject. Onze jarenlange ervaring in nieuwbouw (maar ook in renovatie en uitbreidingen) staat garant voor kwaliteit. 

Galfes Bouwbedrijf verzorgt uw volledige nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand, maar ook bijgebouwen. Hierbij zorgen we ervoor dat we in voortdurend overleg zijn met onze opdrachtgever. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Onze betrokkenheid bij uw nieuwbouwproject ziet u uiteindelijk in het eindresultaat terug. Uw woning wordt naar wens opgeleverd en wellicht meer dan dat. Galfes Bouwbedrijf blijft tijdens het gehele nieuwbouwproces adviseren.