Vakmanschap in nieuwbouw

Galfes kan u helpen met het realiseren van diverse soorten nieuwbouw. Wilt u een nieuw kantoorpand laten bouwen of wilt u uw ideale woning laten bouwen? Dan kunt u ons inschakelen. Kiezen voor nieuwbouw heeft meerdere voordelen en u heeft keuze uit een breed scala aan mogelijkheden. Bij Galfes bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij gaan u helpen om uw wensen te realiseren.

De voordelen van nieuwbouw

Het laten realiseren van nieuwbouw in Wilrijk heeft meerdere voordelen. Het eerste voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoe uw woning of bedrijfspand eruit komt te zien en hoe het pand ingedeeld wordt. Doordat u zoveel vrijheid heeft kunt u uw ideale huis of pand laten bouwen. Dit is perfect als u de bestaande panden en woningen niet bij u of bij uw bedrijf vindt passen. Een ander voordeel is dat het nieuwbouwproject helemaal vanaf het begin opgebouwd wordt. Dit betekent dat het pand in een geweldige staat is. U heeft dan de zekerheid dat u de komende jaar vrijwel niets aan het pand hoeft te doen. Daarnaast wordt het pand waarschijnlijk steeds meer waard. U zou de woning of het pand dan na enkele jaren voor een mooi bedrag kunnen verkopen.

Wat zijn de mogelijkheden van de nieuwbouw?

Galfes kan u helpen met vrijwel elk nieuwbouwproject. Wij kunnen bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning bouwen of een bedrijfspand realiseren. U mag volledig zelf bepalen hoe de woning of het pand eruit komt te zien en hoe het pand ingedeeld wordt. De eerste stap van de nieuwbouw is het bespreken van uw wensen. U kunt voorbeelden laten zien van woningen of bedrijfspanden die u mooi vindt. Ook kunt u nadenken over de indeling van een pand. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een extra grote keuken of een kantoorruimte op de begane grond. Wij maken op basis van uw wensen een ontwerp. Hierbij letten wij er uiteraard op of alles bouwtechnisch mogelijk is en wij kunnen u over diverse punten adviseren. Nadat het ontwerp klaar is gaan we starten met de bouw. De gehele bouw wordt door ons geregeld en wij houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Renovatie woning of bedrijfspand laten regelen door Galfes

Galfes is gespecialiseerd in het realiseren van renovaties. Wij vinden het erg belangrijk om u de beste kwaliteit te leveren voor een goede prijs. De renovatie projecten worden uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Zij hebben al vele renovatie projecten met succes afgerond. Zij weten precies hoe ze elk project aan moeten pakken om het beste resultaat te behalen. Wij begrijpen dat u niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan. Mochten er extra kosten gemaakt moeten worden, dan zullen wij u dat tijdig aangeven. Ons bedrijf is gevestigd in Wilrijk, maar wij kunnen renovatieprojecten in de regio Antwerpen en daarbuiten uitvoeren. Neemt u gerust contact op als u wilt weten of we ook bij u in de buurt projecten kunnen realiseren.

Starten met de nieuwbouw of renovatie

Wilt u beginnen met de nieuwbouw of renovatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken, maar u kunt ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Als u het formulier invult bellen wij u uiterlijk de volgende werkdag terug. U kunt ons precies vertellen met welk nieuwbouw of renovatie project u wil starten. Op basis van uw wensen kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen. U kunt dan bepalen of u ons het project wil laten uitvoeren. Natuurlijk mag u ook contact opnemen als u vragen heeft of als u advies wil hebben.