Vakmanschap in nieuwbouw en renovatie

Zoekt u een bouwbedrijf in de regio Antwerpen? Dan bent u bij Galfes aan het juiste adres! Onze specialismen zijn het uitvoeren van renovaties en het realiseren van diverse nieuwbouwprojecten. Het leveren van de beste kwaliteit tegen een goede prijs staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken dan ook alleen vakmensen met veel ervaring. Tevens zijn wij altijd helder en transparant over de kosten van een renovatie of een nieuwbouwproject. Galfes helpt u graag met het realiseren van diverse klussen!

Een nieuwbouwproject van een bouwbedrijf in Antwerpen

Galfes is een bouwbedrijf in de regio Antwerpen dat diverse nieuwbouwprojecten kan realiseren. Wij kunnen zowel woningen als bedrijfspanden bouwen. Hoe deze panden eruit komen te zien en welke indeling ze hebben is helemaal afhankelijk van uw eigen wensen. U kunt bijvoorbeeld bepalen hoeveel slaapkamers u wilt hebben op de bovenverdieping. Ook kunt u ervoor kiezen om op de begane grond een kantoorruimte te laten bouwen zodat u vanuit huis kunt werken. Als we aan de slag gaan met uw nieuwbouwproject, dan bespreken we eerst uitgebreid uw wensen. Het is dan erg handig dat u al een goed beeld hebt van de binnenkant en de buitenkant van de woning of het pand. Nadat we alles op papier hebben gezet maken wij een ontwerp voor u. We gaan pas beginnen aan de bouw als u helemaal tevreden bent over het ontwerp. De bouw wordt volledig door ons bouwbedrijf in Antwerpen uitgevoerd. Regelmatig overleggen we met u over de voortgang van het nieuwbouwproject. Eventuele extra kosten bespreken we meteen met u zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Het laten renoveren van een woning door een bouwbedrijf in regio Antwerpen

Ons bouwbedrijf in Antwerpen kan diverse renovaties realiseren. U kunt een renovatie aanvragen om uw woning of bedrijfspand een fraai uiterlijk te geven, maar een renovatie kan ook enkele gebreken verhelpen. Merkt u bijvoorbeeld dat uw woning of pand niet goed geïsoleerd is? Wij kunnen dan uw gevels isoleren. Tevens zouden we de deuren en de ramen kunnen vervangen. De deuren en ramen die wij leveren dragen namelijk bij aan een goede isolatie. Wij zorgen ervoor dat de deuren en de ramen op maat gemaakt worden. De specialist van ons bouwbedrijf in Antwerpen komt graag langs om u de mogelijkheden te laten zien en om de maten op te nemen. Een ander voorbeeld van een renovatie is het vernieuwen van de badkamer. Dit is erg praktisch als u niet tevreden bent met uw huidige badkamer. Na de renovatie zal de badkamer weer perfect werken en het ziet er helemaal netjes uit. Naast de bovengenoemde renovaties kunnen wij tevens het dak vervangen, de gevel vernieuwen, de keuken aanpassen of het vernieuwen van de keuken. Voordat we aan de slag gaan met de renovatie bespreken wij uw wensen. Zo zorgen er ervoor dat u tevreden zult zijn over het resultaat.

Een project laten uitvoeren door ons bouwbedrijf in regio Antwerpen

Heeft u een project voor ons bouwbedrijf in Antwerpen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Een andere mogelijkheid is het invullen van het contactformulier op onze website. Nadat u dit ingevuld heeft zullen wij uiterlijk de volgende werkdag contact met u opnemen. U kunt aangeven welk project u door ons wilt laten realiseren. Wij stellen vervolgens op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte op. Gaat u akkoord met de prijs? Dan kunnen wij een afspraak maken zodat we alle zaken door kunnen nemen. Natuurlijk mag u tevens contact opnemen met ons bouwbedrijf in Antwerpen als u vragen heeft of als u advies wilt hebben. Wij staan klaar om u te helpen!