Aluminium ramen van A-kwaliteit

Aluminium ramen zijn een ideaal alternatief voor houten kozijnen. De aluminium ramen zijn namelijk erg duurzaam en ze kunnen volledig op maat gemaakt worden. Galfes voorziet uw woning of bedrijfspand graag van prachtige aluminium ramen. Onze specialisten staan klaar om u alle mogelijkheden te tonen en om u te adviseren.

Wat zijn de kenmerken van de aluminium ramen?

Het materiaal aluminium wordt vaak gekozen in de bouw. Dit materiaal is namelijk zowel sterk als licht. Ook is het makkelijk te vormen waardoor het aluminium op diverse manieren ingezet kan worden. Het materiaal is daardoor ideaal voor het maken van kozijnen. Aluminium is een erg duurzaam materiaal. De aluminium ramen gaan tientallen jaren mee. Er komen niet snel krassen en andere beschadigingen op dit materiaal waardoor de ramen er perfect uit blijven zien. De aluminium ramen hoeven dus niet snel vervangen te worden. Tevens wordt aluminium niet aangetast door vocht, kou of warmte of door licht.

De voordelen van aluminium ramen

Kiezen voor aluminium ramen brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo vereisen de aluminium ramen weinig onderhoud. Houten kozijnen zullen bijvoorbeeld geschilderd moeten worden, maar dat is bij aluminium ramen niet het geval. U kunt ze af en toe reinigen zodat ze er als nieuw uit blijven zien. Een ander voordeel is dat aluminium ramen niet gaan roesten en dat de kleur niet wordt aangetast. Ook na tientallen jaren zullen de aluminium ramen eruit zien alsof ze net geplaatst zijn. Dankzij deze eigenschappen heeft u voor een lange periode plezier van de aluminium ramen. Wilt u graag dat uw woning of pand een moderne uitstraling heeft? Dan zijn aluminium ramen de beste keuze. Dit materiaal heeft namelijk een industrieel en strak uiterlijk. De aluminium ramen zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor aluminium ramen met een zeer goede isolerende werking. Het is erg belangrijk om uw woning of pand te isoleren. Dit zorgt er in de winter namelijk voor dat de warmte van de verwarming in het pand blijft. U kunt zo geld besparen en u verspilt minder energie.

Wat zijn de mogelijkheden van aluminium ramen?

Galfes maakt de aluminium ramen volledig op maat. Dit betekent dat u keuze heeft uit diverse mogelijkheden. U mag bijvoorbeeld kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen. Wij bieden aluminium ramen in een groot deel van de RAL-kleuren aan. Het is daardoor vrijwel zeker dat de kleur die u wenst ook erbij zit. Daarnaast mag u kiezen uit meerdere soorten glas. De aluminium ramen kunnen zowel vaste ramen als kiepramen en kantelramen zijn. Deze ramen worden uiteraard voorzien van beslag dat u zelf uitkiest. Ook kunnen we de ramen extra isolerend of veilig maken als u dit wenst. Als u andere wensen heeft, dan kunt u dit gerust aan ons doorgeven. Wij zullen u vertellen wat de opties zijn. Dankzij de verschillende mogelijkheden kunt u eenvoudig aluminium ramen nemen die volledig zijn afgestemd op uw wensen en smaak. Galfes kan zowel woningen als bedrijfspanden voorzien van nieuwe aluminium ramen. Welke afmetingen de ramen ook hebben, wij kunnen altijd passende ramen leveren. Onze specialist komt bij uw woning of pand langs om alle maten op te nemen. Zo bent u verzekerd van een perfect passend resultaat.

De redenen om voor aluminium ramen te kiezen

Er zijn diverse redenen om voor aluminium ramen te kiezen. Ook al zijn de ramen niet meteen het eerste waar u op let als u een pand ziet, toch bepalen de ramen voor een deel welke uitstraling een pand heeft. Als u wilt dat uw woning of pand er mooi uitziet, dan is het belangrijk dat de ramen bij het geheel passen. De huidige ramen kunnen bijvoorbeeld niet bij de woning of het pand passen doordat de stijl of de kleur niet helemaal klopt. Het kan natuurlijk ook zijn dat de huidige ramen beschadigd zijn waardoor u ze graag wilt vervangen. Door voor aluminium ramen te kiezen kunt u beide problemen eenvoudig oplossen. U kunt de kleur en de stijl namelijk volledig op uw smaak en op uw woning of pand afstemmen. Het is natuurlijk erg fijn als de buitenkant van uw eigen woning bij uw smaak past. Aluminium ramen zorgen bij een bedrijfspand voor een nette en verzorgde uitstraling. Het pand zal tenslotte representatief moeten zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de aluminium ramen?

Als u op zoek bent naar aluminium ramen, dan bent u bij Galfes aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het produceren en plaatsen van aluminium ramen. Het grote voordeel van Galfes is dat wij een geweldige prijs-kwaliteitverhouding hebben. U krijgt kwalitatief hoogwaardige aluminium ramen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze ramenspecialist laat u graag vrijblijvend alle mogelijkheden zien, evenals voorbeelden van de aluminium ramen. Tevens helpen zij u bij het kiezen van de ramen die volledig bij uw smaak en uw woning passen. De specialist kan u adviseren over onder andere de kleur, de afwerking en de extra opties. De ramen worden geplaatst door ervaren vakmensen voor een perfect resultaat. Neemt u gerust eens contact op om een afspraak met onze ramenspecialist te maken. U mag ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen als u eerst een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. U heeft dan een goed beeld van de kosten van de aluminium ramen. Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft over de aluminium ramen of als u meer informatie wilt hebben.