PVC ramen en deuren vormen een uitstekend alternatief als u geen aluminium ramen en deuren west. PVC ramen en deuren zijn kostentechnisch aantrekkelijker. Daar staat tegenover dat aluminium ramen en deuren van nature een strakker uiterlijk hebben en wat eenvoudig met bijvoorbeeld kleur naar uw eigen wensen te modelleren. Dat betekent niet dat er met PVC ramen en deuren niets mogelijk is, integendeel. PVC profielen hebben de laatste jaren een enorme snelle ontwikkeling doorgemaakt. PVC raam - Galfes BouwbedrijfDe technologie van nu zorgt ervoor dat PVC raamprofielen uitstekende isolatiewaarden hebben. Dat is zeker bij Galfes het geval. Want bij onze bent u verzekerd van A-kwaliteit. Dat komt omdat wij merkonafhankelijk kunnen werken.

PVC ramen: speciale wensen?

Ook voor onze PVC ramen en deuren lopen comfort en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding als een rode draad door ons assortiment. En er is tegenwoordig veel mogelijk! Bent u op zoek naar een houtlook, dan is dat bij PVC profielen uitstekend toe te passen. Heeft u speciale wensen met betrekking tot PVC ramen, wilt u bijvoorbeeld een combinatie van een vast raam en een draaikiepraam van PVC of een andere combinatie? Weet u nog niet of u tussen aluminium of PVC profielen moet kiezen? Neem dan contact et ons op. Galfes bouwbedrijf kan u hierin uitstekend adviseren.

PVC is een duurzaam alternatief

De roep om duurzame bouwoplossingen wordt steeds luider. Energiebesparing is hot. Bent u op zoek naar  een duurzame oplossing voor uw ramen en deuren, dan zijn onze PVC profielen een uitstekend alternatief. Wilt u beide profielen naast elkaar zien? Vraag dan onze gratis brochure aan via onze contactpagina. Ook met PVC ramen en deuren zijn de mogelijkheden bij Galfes eindeloos. test het zelf en laat u gratis adviseren door ons!