Aluminium ramen en deuren: duurzaam mooi

Aluminium ramen en deuren van Galfes hebben als groot voordeel dat ze duurzaam zijn. Aluminium is in de toepassingssfeer een van de meest duurzame materialen. Bovendien hebben aluminium ramen en deuren veel minder onderhoud nodig dan bijvoorbeeld hout, dat na een bepaalde tijd overgeschilderd moet worden. Aluminium gaat tientallen jaren probleemloos mee, zonder verlies van kwaliteit. Aluminium is nauwelijks onderhevig aan weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. De stevigheid van de aluminium profielen maakt dat grote overspanningen gerealiseerd kunnen worden. aluminium raam Galfes.beDat betekent niet dat aluminium alleen geschikt is voor grote raampartijen, integendeel. Aluminium is geschikt voor elk raam en elke deur, ongeachte de afmetingen. Aluminium ramen en deuren zijn bovendien licht en sterk en ook nog eens kleurvast.

De aluminium ramen en deuren van Galfes zijn van topkwaliteit, maar dat zie je niet aan de prijs, die is namelijk verrassend aantrekkelijk. U heeft bij ons een ruime keuze uit aluminium raam- en deurprofielen, maar ook uit handgrepen, screens, verluchtingsprofielen en soorten glas. Door de vele verschillende specificaties is de keuze uit aluminium deuren en ramen oneindig. Heeft u liever een elegant raamprofiel of juist stijlvol strak? Of heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur voor uw deuren en ramen? Misschien heeft u speciale wensen, zoals een stabiel raamprofiel dat veiligheid biedt op het hoogste niveau. bespreek het met Galfes. U kunt bij ons terecht voor aluminium ramen die als vast raam worden gemonteerd of die naar binnen of buiten toe opendraaien, uit kantelramen, draai- en kiepramen en draaikiepramen. Ook met bijbehorend beslag uiteraard!

De aluminium ramen die Galfes levert en monteert zijn in vrijwel alle Ral-kleuren leverbaar. Een ander groot voordeel van aluminium ramen is dat door de thermische onderbreking er zich geen condens vormt op de aluminium profielen. Bovendien heeft u ook keuze uit raamprofielen met een hoge isolatiewaarde, afhankelijk van uw wensen. Kortom, we bieden altijd aluminium ramen die aansluiten op uw persoonlijke wensen.

Aluminium deuren

En dat geldt natuurlijk ook voor onze aluminium deuren. Deze kunnen we leveren in verschillende designs, paneelverdeling, soorten glas en in diverse kleurafwerking die niet alleen een decoratieve functie hebben, maar ook een beschermende. En als u liever een natuurlijke uitstraling wenst, dan kunnen we onze aluminium deuren - en dat geldt ook voor onze aluminium ramen - ook bijvoorbeeld met houtlook leveren. Ook op het gebied van veiligheid bent u met uw keuze voor aluminium deuren bij Galfes bij de juiste adviseur. Kijk op www.galfesramendeuren.be!