Renovatie garage

Renovatie garage

Renovatieprojecten hoeven niet groot te zijn om aan te spreken. Deze garage in Leopoldsburg was aan een opknapbeurt toe. En dat is ook gebeurd. Een compleet nieuwe uitstraling én een fraaie garagepoort met buitenverlichting. Voor meer aluminium of PVC poorten, maar ook ramen en deuren, kunt u bij ons terecht. Of via onze website www.galfesramendeuren.be. Zeker als u kiest voor de beste prijskwaliteit.

Grootschalig nieuwbouwproject

Grootschalig nieuwbouwproject

He leuke van renovatie is dat je van een bestaande woning of gebouw iets mooiers kunt maken. Een opwaardering die ook het object in waarde doet toenemen. Galfes Bouwbedrijf doet niet alleen in renovatie, integendeel. Ook in nieuwbouw, getuige dit project in Wallonië.

Renovatie hoeve met schuur

Renovatie hoeve met schuur

Renoveren heeft pas zin als een bestaand gebouw wordt verbeterd, mooier wordt gemaakt. Bij écht oude gebouwen is het resultaat vaak het beste zichtbaar.

Renovatiewerk Lier

Renovatiewerk Lier

In Lier heeft Galfes Bouwbedrijf een woningrenovatie uitgevoerd met een prachtig, strak resultaat. De situatie van vóór de renovatie is nauwelijks te vergelijken met de situatie na de renovatie. Alleen het uitzicht naar buiten is hetzelfde gebleven.

Renovatie woning Lint zorgt voor allure

Renovatie woning Lint zorgt voor allure

Deze woning in Lint heeft na renovatie zijn contouren behouden, maar aan uitstraling gewonnen. En aan ruimte door onder meer het plaatsen van een dakkapel. Het lichte crepiwerk zorgt voor een volledig ander gevelaanzicht dan in de oude situatie.

Metamorfose door renoveren in Rumst

Metamorfose door renoveren in Rumst

Hoe zorg je ervoor dat wat een bouwval dreigde te worden nieuw leven in wordt geblazen? Ofwel, wat is de kern van renoveren van woningen? Voor ons is dat heel eenvoudig. Renoveren betekent hernieuwen: in uitstraling, comfort, duurzaamheid en efficiënte ruimte-indeling. En natuurlijk moet alles perfect worden afgewerkt. Dat kunt u gerust aan de vakmensen van Galfes Bouwbedrijf overlaten. Deze woningen in Rumst herkent u niet meer terug.

Renoveren woningen zorgt voor topuitstraling

Renoveren woningen zorgt voor topuitstraling

Het ene renovatieproject is het andere niet. Galfes Bouwbedrijf kijkt altijd samen met de opdrachtgever of koper naar de beste oplossing. Dat lijk vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Renoveren is niet alleen vernieuwen. Het is een verbetertraject, waardoor een woning of bedrijfsgebouw efficiënter wordt, duurzamer, mooier en - niet te vergeten - veelal zorgt voor een beter straatbeeld.

Aluminium ramen zijn duurzaam

Aluminium ramen zijn duurzaam

In de mooie stad Mechelen hebben we aluminium ramen en deuren ingemeten, geleverd en gemonteerd. Je ziet dat steeds meer opdrachtgevers kiezen voor aluminium ramen en deuren. Dat is niet zonder reden. Aluminium is een duurzaam materiaal en het heeft nauwelijks onderhoud nodig. Bovendien hebben de ramen en deuren in dit project uitstekende isolatiewaarden en een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Inmeten van ramen en deuren

Inmeten van ramen en deuren

Galfes Bouwbedrijf is ook gespecialiseerd in de levering van aluminium en PVC kunststof ramen en deuren van A-kwaliteit. Voor minder doen we het niet. Behalve de levering verzorgen we voor u ook het nauwkeurig inmeten voordat de aluminium of pvc kunststof raamprofielen worden gemonteerd. Op die manier houden we een uitstekende controle op de kwaliteit. Bovendien is dat voor onze opdrachtgevers ook plezant. Want zij hebben te maken met slechts één contact dat alles regelt. Korte lijnen en snelle communicatie. Op de afbeelding zijn we bezig met in inmeten van ramen.

Fraai buitenterras bij zwembad

Fraai buitenterras bij zwembad

Bij een woning in Brasschaat zijn we bezig met een aanleg van een terras bij het buitenzwembad. De met zorg gekozen tegels passen uitstekend bij de uitstraling van het zwembad. Op het moment dat het hele werk voltooid is, mag u nieuwe afbeelding verwachten. Het eindresultaat zal bijzonder mooi zijn.

Nieuwbouw poolhouse: een paradijsje

Nieuwbouw poolhouse: een paradijsje

Galfes Bouwbedrijf verzorgde de volledige nieuwbouw van een poolhouse in Zoersel. De constructie van dit paradijsje staat op snelbouw en rust op een stalen kolom. De binnenmuren en dakomranding zijn fraai afgewerkt met siliconenpleister.

Renovatie woning leidt tot kwaliteit- en comfortverbetering

Renovatie woning leidt tot kwaliteit- en comfortverbetering

Een voorbeeld van een woningrenovatie: het is slechts een momentopname of beter: een fragment uit een groter geheel. Hoewel de woning volledig is gerenoveerd, is het resultaat ook goed te zien op de zolderverdieping. Uitstekende materialen en een surplus aan bouwkennis, hebben geleid tot een forse kwaliteit- én comfortverbetering. Dat is natuurlijk de doelstelling van woningrenovatie.

Efficiënte woningrenovatie

Efficiënte woningrenovatie

Vernieuwd, verbeterd, aan comfort gewonnen en zeer efficiënt ingedeeld. Zo efficiënt dat de voormalige woning is omgebouwd tot verschillende aangename appartementen. Een schoolvoorbeeld van woningrenovatie.

Mooi, mooier, mooist...

Mooi, mooier, mooist...

Een oudere woning is volledig gerenoveerd en in een nieuwe jas gestoken. De contouren van het pand zijn nog herkenbaar, maar daar is alles mee gezegd. Zo is het appartement voorzien van een zeer ruime en moderne keuken met een bijpassend stucplafond met inbouwverlichting.

Inpandige renovatie

Inpandige renovatie

Renoveren heeft alleen zin als het ook tot verbetering leidt. En de verbetering is in dit geval evident. Een inpandige renovatie van A tot Z door Galfes Bouwbedrijf, waarbij niet alleen de badkamer en de woonkamer zijn aangepakt, maar ook de keuken, zoals op de afbeelding is te zien.

Renovatie van A tot Z

Renovatie van A tot Z

Zoek de verschillen! Een renovatie van A tot Z, waarbij het appartement volledig onder handen is genomen. Een bouwwerk met een verbluffend resultaat en verschil tussen dag en nacht. Er is onder meer een moderne keuken geïnstalleerd, waarbij het gebruik van licht een belangrijke rol speelt