Van plan tot uitvoering

Natuurlijk kunt u renovatie niet altijd vergelijken met nieuwbouw, maar beide hebben wat de aanpak van Galfes Bouwbedrijf betreft aantrekkelijke overeenkomsten, zoals een specialistisch advies. Omdat we graag betrokken zijn bij uw eerste plannen, kunnen we u goed adviseren. Over de beste aanpak, over materialen en toepassingen: ons advies leidt vaak tot een betere en zelfs goedkopere oplossing. Bovendien kunt u – ongeacht het soort bouwwerk – rekenen op zuiver vakmanschap. Want kwaliteit is voor Galfes Bouwbedrijf niet zozeer het eindresultaat, maar veel meer ons vertrekpunt. Als vooraf alles duidelijk en transparant is voor u - financieel en ons plan van aanpak - dan komt dat goede resultaat vanzelf. 

Gestructureerde aanpak bij renovatie en nieuwbouw

Renoveren is een bestaande situatie verbeteren, herstellen of beide. Daar ligt onze focus ook bij renovatie. Het verbeteren en herstellen van uw woning. Hoe we dat doen, hangt natuurlijk deels af van uw persoonlijke situatie. Ongeachte deze situatie, vinden het belangrijk uw renovatie- of nieuwbouwproject gestructureerd aan te pakken. Dat betekent dat we eerste met u in gesprek gaan om uw wensen te bespreken, kijken wat mogelijk is. De uitkomst van deze bespreking nemen we mee in een duidelijke en gratis offerte. Om uw renovatie of nieuwbouw te laten slagen, zullen we hierin ook adviseren. Uit ervaring zeggen wij dat er voor verschillende renovatie vraagstukken soms meer oplossingen zijn. Hierin treden we proactief op.

Heeft u speciale uitgangspunten, bijvoorbeeld u wilt duurzaam renoveren, dan zullen we ook daarnaar met u kijken om te komen tot de beste oplossing. Dat doen we transparant; niet alleen in advies, maar ook in het financiële plaatje. Kortweg ziet onze aanpak bij renovatie- en nieuwbouwprojecten, maar ook bij uitbreidingen er als volgt uit:

  • Bespreking en inventarisatie van uw renovatie of nieuwbouw project
  • Offerte met vrijblijvend bouwadvies van onze zijde
  • Bespreking offerte en eventuele aanpassing wensen
  • Begeleiding en regelmatig contact tijdens bouwproces
  • Evaluaties tussendoor met budgetbewaking
  • Oplevering en slotevaluatie

Renoveren, uitbreiden of nieuwbouw? Met onze aanpak weet u altijd waar u aan toe bent!